Loader

Servicii de defrisari si erbicidare

efectuate cu scopul de a impiedica vegetatatia sa mai creasca in urma defrisarii.

 – Defrisare suprafete cu arbusti, iarba si vegetatie necontrolata(ambrozie),erbicidare.
 – Tundere iarba/gazon/bruieni/ambrozie
 – Taieri/defrisari arbori si arbusti
 – Strangere, evacuare si transport deseuri vegetale
 – Ierbicidari

TOALETAREA ARBORILOR

Toaletarea arborilor reprezinta o lucrare tehnica de specialitate dendrologică care are drept scop controlul evoluţiei arborilor, prin reducerea sau suprimarea anumitor părţi dintr-un arbore, scurtarea ramurilor cu o poziţie defectuoasă sau care prejudiciază clădirile/reţelele aeriene din jur/indicatoare rutiere, eliminarea ramurilor uscate sau care prezintă despicături, răni mecanice, cu rolul de a stimula creşterea sau înflorirea, crearea unei forme decorative, echilibrarea arborilor, regenerarea lor cât şi menţinerea acestora în starea de siguranţă.

Lucrari efectuate in siguranta

Lucrarile de toaletari copaci se realizeaza in deplina siguranta datorita faptului ca din echipa noastra fac partea doar alpinisti utilitari calificati in domeniu.

Dupa toaletarea copacilor, puteti opta pentru serviciul de tocare a crengilor cu tocator profesional si evacuarea acestora de pe teren.

DEFRISARE VEGETATIE – AMBROZIE

Defrisarea vegetatiei spontane se realizeaza cu ajutorul unor ultilaje profesionale.

Pe zi ce trece ambrozia devine o problema din ce in ce mai apasatoare, conform legii proprietarii de terenuri au obligatia sa previna si combata dezvoltarea acesteia, noi suntem solutia potrivita pentru Dumneavoastra!